fbpx

Veelgestelde vragen 
Escape Room Coevorden

Hieronder vindt u de meest veelgestelde vragen en het antwoord hierop. Mocht uw vraag er toch niet bij staan. Neem dan even contact op doormiddel van ons contactformulier, stuur rechtstreeks een e-mail of bel ons even.

De algemene voorwaarden en het privacy beleid vindt u hier.

Kan ik een cadeaubon bestellen?

Een cadeaubon bestellen kan eenvoudig via de volgende pagina: https://www.escaperoomcoevorden.nl/escape-cadeaubon/ 

Met hoeveel personen KUNNEN we de escaperoom spelen?

De kamer is geschikt voor 2 tot 6 personen. Voor tweetallen is minimaal 10 kamers ervaring per persoon vereist.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Escaperoom Coevorden.

Hoe laat moeten we er zijn?

Jullie moeten er minimaal 10 minuten van te voren zijn. Dit zodat de laatste dingen nog even uitgelegd kunnen worden en er eventueel nog even gebruik gemaakt kan worden van het toilet. Zijn jullie te laat dan gaat dit van jullie eigen speeltijd af aangezien we werken met een straks schema en er ook nog groepen na jullie komen.

Is de kamer te spelen als ik niets van computers en tablets af weet?

Jazeker, ondanks de vele technische snufjes is deze kamer natuurlijk ook speelbaar zonder technische kennis.

Mission Mars is geen standaard Escape Room met sleutels en cijfersloten maar een innovatieve room met vele audio visuele effecten. De tablets zijn bij ons een vervanging voor de reguliere sloten en cijfersloten, zodat alles in het thema past.  

Worden we echt opgesloten?

Nee! Alle deuren zitten met een magneet dicht. Deze kunnen ten alle tijden geopend worden met de noodknop aan de zijkant van de deuren. Tevens wordt er meegekeken en geluisterd door de game master. Deze heeft ook een noodknop waardoor alle deuren meteen open gaan.

Hoe lang duurt de escaperoom?

Het is de bedoeling om binnen 60 minuten te ontsnappen, lukt jullie dit dan zijn jullie geslaagd voor de missie! Is er meer tijd benodigd dan mogen jullie doorspelen om zo de hele ervaring te beleven.  

Is de escaperoom geschikt voor 2 personen?

Ja en nee 😉 De kamer is voor escapers zonder ervaring niet geschikt voor twee personen. Voor fanatieke escapers met meer ervaring (beid personen 10+ escaperooms gespeeld) is het mogelijk om met twee personen de escaperoom te spelen. 

Bij twijfel mag u altijd telefonisch contact opnemen. 

Is de kamer te spelen voor iemand met claustrofobie?

Naast elke deur zit een noodknop waarmee de deuren meteen open gaan. Tevens kijkt en luistert er altijd iemand mee dus mocht je alsnog een paniekaanval krijgen dan grijpen we meteen in met onze noodknop.
De kleinste afgesloten kamer is minimaal 3.5 bij 3.5 meter.

Is er een toilet aanwezig?

Jazeker beschikken wij over een toilet, deze kan voor en na het spel gebruikt worden. Tijdens het spel is dat helaas niet mogelijk aangezien je tijdens het spel de ruimte niet kan verlaten.

Is de escaperoom te boeken voor iemand in een rolstoel?

Onze escaperoom is rolstoel toegankelijk echter zijn niet alle spellen te doen vanuit een rolstoel. Ook hebben wij geen invalidentoilet. Let op: ivm met de ruimte is het mogelijk om met 1 rolstoel per groep te komen. 

Kunnen wij de Escape Room als gezin spelen met kinderen?

De escaperoom is te spelen voor een gezin met kinderen indien de volwassenen ook meespelen.
De minimale leeftijd is wel 12 jaar. 

Waar kunnen wij onze auto's parkeren?

Voor onze escaperoom is genoeg gratis parkeergelegenheid.

Hoe kan ik betalen bij Escaperoom Coevorden?

Er dient vooraf betaald te worden bij Escaperoom Coevorden, dit kan eenvoudig met iDeal. 

Heeft u een cadeaubon?

Deze kunt u als kortingscode invoeren: onder de QR Code staat een 4 keer 4 voudige code, vul de laatste 4 karakters in als kortingscode.

Voorbeeld code: AA11 – BB22 – CC33 – DD44, vul dan als kortingscode in: DD44.

De cadeaubon dient meegenomen te worden bij het spelen, als betalingsbewijs. 

In Welke taal is de escaperoom te spelen?

De escaperoom is in het nederlands en in het engels te spelen. Let op: indien er voor engelstalig geboekt wordt het natuurlijk belangrijk is dat er een Engels talige gamehost beschikbaar is. Neem daarom voor de zekerheid van te voren contact op voor de mogelijkheden. 

Waarom is de gemiddelde tijd rond de 60 minuten?

Het spel duurt officieel 60 minuten, echter kan de groep doorspelen nadat deze tijd voorbij is. Na de 60 minuten zullen wel extra hints gegeven worden waardoor iedereen wel de gehele beleving ziet. Hierdoor is de gemiddelde tijd wel hoger dan bij een andere escaperoom, maar speelt altijd iedereen de gehele kamer.

Wij willen graag met 2 of meer groepen komen, kan dat?

Jazeker is dat mogelijk! Bij het reserveren dienen dan de opvolgende tijdsloten gereserveerd te worden. Dus bij 2 groepen 2 tijdsloten bij 3 groepen 3 tijdsloten etc. De 1e groep begint op de afgesproken tijd en zodra die klaar zijn wordt de kamer weer zo snel mogelijk klaargezet voor de volgende groep. De tijd hiertussen zal dus geen uur zijn zoals geboekt is waardoor de groepen sneller door kunnen. Echter hebben we helaas geen wachtruimte waardoor de groepen niet tegelijk aan kunnen komen. Zodra de 1e groep klaar is kan de 2e groep komen. De 1e groep kan dan wel blijven wachten bij de 2e groep want deze groep heeft de kamer al gespeeld en krijgt zo geen spoilers meer. Wanneer de 2e groep al aanwezig is bij het spel van de 1e groep dan wordt er al van alles prijsgegeven waardoor de ervaring minder zal zijn.

HEEFT U EEN CADEAUBON?

Deze kunt u als kortingscode invoeren: onder de QR Code staat een 4 keer 4 voudige code, vul de laatste 4 karakters in als kortingscode.

Voorbeeld code: AA11 – BB22 – CC33 – DD44, vul dan als kortingscode in: DD44.

De cadeaubon dient meegenomen te worden bij het spelen, als betalingsbewijs. 

Waarom kan er maar een maand in voren geboekt worden?

Vanwege nevenactiviteiten en het “normale” werk van beide eigenaren is het helaas niet mogelijk om verder dan 1 maand in de toekomst te kijken voor boekingen. 
Daarom kan er slechts 1 maand in voren geboekt worden. Wilt u verder in de toekomst boeken? Kijk dan 1 maand voor tijd in de reserveringsmodule.