fbpx

Are you ready for mars?

Denk jij te kunnen ontsnappen?
RESERVEER NU

Escape Room Coevorden dichtbij Hardenberg

Escaperoom Coevorden is zeer makkelijk bereikbaar vanuit Hardenberg. Met de auto is het een kwartiertje rijden en met de trein is het ook goed te doen. Het treinstation ligt op 20 minuten loopafstand, 1,5 km. Eenmaal aangekomen bij Escaperoom Coevorden zullen jij en je team meteen in de ruimtesfeer komen. De spaceshuttle staat al voor jullie klaar om jullie als één van de eerste astronauten naar Mars te brengen.
Echter gooit de meteorietregen roet in het eten en stapelen de problemen zich vanaf dat punt alsmaar op! Lukt het jullie het hoofd koel te houden onder deze zenuwslopende missie? Are you ready for Mars?

 

5/5

Op basis van 30 reviews op facebook

9.5/10

Op basis van 127 reviews op Escapetalk

5/5

Op basis van 61 reviews op Google

9.2/10

Op basis van 48 reviews op Escape Rooms Nederland

BELANGRIJKE INFORMATIE

Na reservering  van de Escape Room wordt alle benodigde informatie z.s.m. toegezonden per mail. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier voor de meest gestelde vragen.

AANTAL SPELERS

2 – 6 SPELERS

Minimale leeftijd: 12 jaar

Advies: 3-5 personen

2 personen: mogelijk voor fanatieke escapers met beide tenminste 10 kamers ervaring.

 

PRIJS PER SPEL

2 personen: €110,00

3 personen: €115,00

4 personen: €120,00

5 personen €125,00

6 personen €130,00

LOCATIE

BYTE 1E, COEVORDEN

(Dicht aan de N34, Hunebed Highway)

 

In de escaperoom is AIRCO aanwezig!

IMPRESSIE VAN ESCAPE ROOM COEVORDEN

Bekijk nu de beschikbare tijden en reserveer- en betaal gemakkelijk online. 

Meer dan 1000 bezoekers gingen u voor!

Mega originele ervaring op Mars

Één van de allerleukste escaperooms die we ooit hebben gespeeld! Helaas net niet gehaald, maar de aardige eigenaren laten hem door iedereen uitspelen. Ze nemen voor de hele escaperoom ervaring dan ook ruim de tijd, inclusief een nabespreking met leuke actiefoto’s van je groep!
De escaperoom zelf was heel technisch, maar voor de niet-technici onder ons, het wijst zich allemaal vanzelf  😉 En juist door de gebruikte technieken/effecten zijn de puzzels heel origineel en past het helemaal in het verhaal. De hele room is perfect op het thema afgestemd en mooi afgewerkt!

– Kim

Verfrissend leuk!

Normaal is FarmForce een gezin met 4 personen. Nu we op vakantie zijn, is de oudste zoon niet mee en waren we benieuwd wat we hier konden neerzetten met 3 personen (FarmForce heeft al een strakke tijden neergezet). De ontvangst is corona proof en erg vriendelijk.

Na de uitleg de eerste kamer in. De kamer(s) zijn niet klein en niet groot, goed voor het aantal personen dat de kamer aangeeft, zonder dat het krap wordt.

Wij hebben best wat kamers gezien en vinden dat deze escaperoom prachtig is verzorgd. Wij waanden ons daadwerkelijk in een futuristische omgeving. Ondanks dat het een ‘technisch’ thema heeft, vonden wij dat je geen techneut hoeft te zijn om deze kamer te doen (wij zijn geen techneuten en haalden het prima).

Al met al een erg leuke kamer met een logisch verloop zonder veel rompslomp!

– farmforce

Technisch goed en leuke ontsnapping.

Het thema mission mars is een gaaf en actueel thema. De escaperoom geweldig uitgedacht en je waant je echt spaceshuttle. Deze escaperoom is echt een technisch hoogstandje. Het ontvangst en begeleiding is ook top. Een aanrader dus.

– Jasper

Een verrassende en goed doordachte Escape Room, zonder de gebruikelijke sleutels!

Erg vriendelijk personeel, een goede uitleg, en een goed gemaakte kamer! Na die tijd krijg je van je groep actiefoto’s te zien, wat ook een leuke aanvulling is, omdat je dit bij andere Escape Rooms nooit te zien krijgt. Deze kamer is zeker de moeite waard om de uitdaging aan te gaan!

– Chantal

Zeer innovatieve escaperoom met gave opdrachten!

Met een redelijk ervaren team van 6 personen hebben we deze escaperoom gedaan. De ontvangst was hartelijk en de uitleg werd aangepast op onze ervaring met escaperooms. De escaperoom is prachtig gebouwd en alles werkt geweldig. Er zijn veel innovatieve dingen, en niet het standaard gerommel aan slotjes 😉
We zijn ontsnapt in een recordtijd van 44.19!

– M. de Vries

Tot in de perfectie uitgevoerde ruimtereis

Gastvrij ontvangen en daarna op naar Mars! Leuke puzzels en prachtige uitvoering. Leuke technische snufjes. Achteraf werd de reis doorgenomen. Niet ontsnapt, maar we mochten wat langer doorspelen om toch alles mee te krijgen.

– R. Hindriks