fbpx

Are you ready for mars?

Denk jij te kunnen ontsnappen?
RESERVEER NU bekijk video

ARRANGEMENT: ESCAPEROOM I.C.M. LASER GAME COEVORDEN

Escapen en Lasergamen!

Is alleen escapen in een Escape Room niet genoeg? Dan hebben we nu een actief arrangement! Kom escapen bij Escaperoom Coevorden en ga lasergamen bij Lasergame Coevorden, beiden op 20 minuten afstand vanaf Emmen.
De activiteiten bevinden zich op slechts 700 meter van elkaar, dit betekent ongeveer 5 minuten lopen.
Wanneer dit arrangement geboekt wordt krijg je bij beide activiteiten 10% korting.
Voor boekingen en meer informatie:

De planeet aarde vergaat binnen afzienbare tijd en Mars lijkt de enige Escape voor de mensheid! Jullie team is uitgekozen om deze missie te voltooien, het lot ligt in jullie handen. Het lijkt bijna onmogelijk te worden als de spaceshuttle en de Mars basis getroffen worden door een meteorietregen dat communiceren met aarde onmogelijk maakt. Komen jullie binnen 60 minuten terug als ware helden? Ontdek het nu! Are you ready for Mars?

5/5

Op basis van 30 reviews op facebook

9.5/10

Op basis van 127 reviews op Escapetalk

5/5

Op basis van 61 reviews op Google

9.2/10

Op basis van 48 reviews op Escape Rooms Nederland

BELANGRIJKE INFORMATIE

Na reservering  van de Escape Room wordt alle benodigde informatie z.s.m. toegezonden per mail. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier voor de meest gestelde vragen.

AANTAL SPELERS

2 – 6 SPELERS

Minimale leeftijd: 12 jaar

Advies: 3-5 personen

2 personen: mogelijk voor fanatieke escapers met beide tenminste 10 kamers ervaring.

 

PRIJS PER SPEL

2 personen: €110,00

3 personen: €115,00

4 personen: €120,00

5 personen €125,00

6 personen €130,00

LOCATIE

BYTE 1E, COEVORDEN

(Dicht aan de N34, Hunebed Highway)

 

In de escaperoom is AIRCO aanwezig!

IMPRESSIE VAN ESCAPE ROOM COEVORDEN

Bekijk nu de beschikbare tijden en reserveer- en betaal gemakkelijk online. 

Meer dan 1000 bezoekers gingen u voor!

Mega originele ervaring op Mars

Één van de allerleukste escaperooms die we ooit hebben gespeeld! Helaas net niet gehaald, maar de aardige eigenaren laten hem door iedereen uitspelen. Ze nemen voor de hele escaperoom ervaring dan ook ruim de tijd, inclusief een nabespreking met leuke actiefoto’s van je groep!
De escaperoom zelf was heel technisch, maar voor de niet-technici onder ons, het wijst zich allemaal vanzelf  😉 En juist door de gebruikte technieken/effecten zijn de puzzels heel origineel en past het helemaal in het verhaal. De hele room is perfect op het thema afgestemd en mooi afgewerkt!

– Kim

Verfrissend leuk!

Normaal is FarmForce een gezin met 4 personen. Nu we op vakantie zijn, is de oudste zoon niet mee en waren we benieuwd wat we hier konden neerzetten met 3 personen (FarmForce heeft al een strakke tijden neergezet). De ontvangst is corona proof en erg vriendelijk.

Na de uitleg de eerste kamer in. De kamer(s) zijn niet klein en niet groot, goed voor het aantal personen dat de kamer aangeeft, zonder dat het krap wordt.

Wij hebben best wat kamers gezien en vinden dat deze escaperoom prachtig is verzorgd. Wij waanden ons daadwerkelijk in een futuristische omgeving. Ondanks dat het een ‘technisch’ thema heeft, vonden wij dat je geen techneut hoeft te zijn om deze kamer te doen (wij zijn geen techneuten en haalden het prima).

Al met al een erg leuke kamer met een logisch verloop zonder veel rompslomp!

– farmforce

Technisch goed en leuke ontsnapping.

Het thema mission mars is een gaaf en actueel thema. De escaperoom geweldig uitgedacht en je waant je echt spaceshuttle. Deze escaperoom is echt een technisch hoogstandje. Het ontvangst en begeleiding is ook top. Een aanrader dus.

– Jasper

Een verrassende en goed doordachte Escape Room, zonder de gebruikelijke sleutels!

Erg vriendelijk personeel, een goede uitleg, en een goed gemaakte kamer! Na die tijd krijg je van je groep actiefoto’s te zien, wat ook een leuke aanvulling is, omdat je dit bij andere Escape Rooms nooit te zien krijgt. Deze kamer is zeker de moeite waard om de uitdaging aan te gaan!

– Chantal

Zeer innovatieve escaperoom met gave opdrachten!

Met een redelijk ervaren team van 6 personen hebben we deze escaperoom gedaan. De ontvangst was hartelijk en de uitleg werd aangepast op onze ervaring met escaperooms. De escaperoom is prachtig gebouwd en alles werkt geweldig. Er zijn veel innovatieve dingen, en niet het standaard gerommel aan slotjes 😉
We zijn ontsnapt in een recordtijd van 44.19!

– M. de Vries

Tot in de perfectie uitgevoerde ruimtereis

Gastvrij ontvangen en daarna op naar Mars! Leuke puzzels en prachtige uitvoering. Leuke technische snufjes. Achteraf werd de reis doorgenomen. Niet ontsnapt, maar we mochten wat langer doorspelen om toch alles mee te krijgen.

– R. Hindriks

VOOR WIE

Escaperoom Coevorden is geschikt voor o.a.

VRIENDEN-uitje

Op zoek naar een uitje samen met jouw vrienden? Escape Room Coevorden is zeer goed bereikbaar én geschikt voor verschillende vrienden-uitjes.

Vakantie activiteit

Op vakantie in Overijssel, Drenthe, Friesland of Groningen? Allemaal op rij-afstand van Escaperoom Coevorden.

ESCAPERS

Heb jij veel ervaring met escapen? Het slagingspercentage is 48 % dus ook uitdagend voor ervaren groepen! Nog geen of weinig ervaring? Bij deze escaperoom mag je gewoon doorspelen ook na de 60 minuten. 

FAMILIE / GEZIN

Samen escapen als gezin of familie is een leuke uitdaging! De minimale leeftijd voor de escaperoom is 12 jaar in combinatie met een volwassene.

ESCAPE ROOM IN DRENTHE

Escaperoom Coevorden heeft een vestiging in de provincie Drenthe, op twintig minuten rijden vanaf Emmen. Deze originele Escape Room is het meer dan waard om een bezoekje aan te wagen, niet overtuigd? Bekijk eens de reacties van escapers!

Zoeken jullie naar een Escape Room in Drenthe en kunnen jullie de spanning aan én het hoofd koel houden onder grote druk? Kom dan naar Escaperoom Coevorden met Mission Mars en ontdek of jij het in je hebt! 

NEEM CONTACT OP MET Escaperoom coevorden